Workshops

Onze workshops zijn gebaseerd op doen, doen en nog eens doen! Dit houdt in dat we maximaal 30% bezig zijn met theorie en minimaal 70% met oefenen  en experimenteren. We trainen interactief: dit betekent dat we de inhoud van de workshop en de werkvormen die we behandelen, aanpassen op jouw leerdoelen. Daarnaast stimuleren we alle deelnemers van elkaar te leren. Tussendoor laden we op door energizers.

Als ervarend leren professioneel wordt geïntroduceerd en begeleid, doet de deelnemer een succeservaring op.

Als ervarend leren professioneel wordt geïntroduceerd en begeleid, doet de deelnemer een succeservaring op.

Doelgroep
Wij verzorgen niet alleen workshops voor bedrijven maar ook voor intervisieclubs, brancheverenigingen of evenementen. Al onze workshops zijn geschikt voor trainers, coaches en docenten. Opleidingsadviseurs zijn ook van harte welkom.

Workshops
Voor al onze workshops geldt dat we werken in kleine groepen van minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. Onze reguliere workshops duren één dag en vinden plaats inhouse of op een locatie naar keuze.

Op de volgende subpagina’s  lees je de inhoud van de 3 verschillende workshops:

  1. de basis;
  2. de uitbreiding;
  3. en de verdieping.

Incompany
Alle workshops verzorgen wij incompany en op maat. Handig als je met collega’s de huidige (trainings)methodiek of (les)opzet wilt uitbreiden of verbeteren. Wellicht creëren jullie nieuwe trainingen en kunnen wij in de workshop een opzet geven over hoe je ervarend leren hierin verwerkt. Contacteer ons gerust voor informatie en een vrijblijvende offerte.

Waar we ‘trainer’ schrijven, kun je ook ‘coach’ of ‘docent’ lezen.
De door ons gebruikte afkorting TA op onze website staat voor trainingsacteur.